Pravidelná a odborně provedená sanitace pivního vedení je základním předpokladem pro kvalitně načepované pivo.

Kontakty na autorizované sanitační firmy po celé ČR najdete na webových stránkách
Profesního sdružení sanitačních firem
Šnyt – Pivní restaurace pro opravdivé milovníky piva

Představte si správně načepované, chutné, řemeslně vyráběné pivo spolu s vynikající domácí kuchyní. Přesně to je restaurace Šnyt.
Koncept je založen na spojení moderní gastronomie a pivní kultury. Franšíza představuje vlajkovou loď skupiny Pivovary Lobkowicz, která umožňuje představit různorodost piv vařených v rámci skupiny v kontrolovaném prostředí a tím nejlepším způsobem. Nejvyšší úrovně kvality piva dosahujeme pomocí nejmodernější pivní technologie. Restaurace nabízí široké portfolio řemeslně vařených piv skladovaných v chlazených pivních boxech a čepovaných do předchlazených sklenic. Jednoduchý design interiéru a výběr z domácích jídel se soustředí na podporu ideálního spojení chuti piva s jídlem.

Co je to ŠNYT?
Pivo šnyt není ani půllitr, ani malé pivo. Jak už psal Karel Čapek, je to taková míra, za kterou se nemusíte stydět, a přesto se příjemně zavlažíte.
V čem se skrývá kouzlo pravého šnytu?
Základ je v poctivě uvařeném českém pivu, které je točené nejmodernější technologií – pivo je nejdříve předchlazeno v pivním boxu na 7°C, a poté je výčepním odborně načepované do půllitru vychlazeného ve speciální chladící vaně také na 7°C. Tento postup zaručuje, že se k vám na stůl dostane načepované pivo v nejvyšší možné a bezkonkurenční kvalitě.





