Pravidelná a odborně provedená sanitace pivního vedení  je základním předpokladem pro kvalitně načepované pivo.

Kontakty na autorizované sanitační firmy po celé ČR najdete na webových stránkách

Profesního sdružení sanitačních firem

 

Sdružení sanitačních firem. Postup sanitace video

Šnyt – Pivní restaurace pro opravdivé milovníky piva

Představte si správně načepované, chutné, řemeslně vyráběné pivo spolu s vynikající domácí kuchyní. Přesně to je restaurace Šnyt.
Koncept je založen na spojení moderní gastronomie a pivní kultury. Franšíza představuje vlajkovou loď skupiny Pivovary Lobkowicz, která umožňuje představit různorodost piv vařených v rámci skupiny v kontrolovaném prostředí a tím nejlepším způsobem. Nejvyšší úrovně kvality piva dosahujeme pomocí nejmodernější pivní technologie. Restaurace nabízí široké portfolio řemeslně vařených piv skladovaných v chlazených pivních boxech a čepovaných do předchlazených sklenic. Jednoduchý design interiéru a výběr z domácích jídel se soustředí na podporu ideálního spojení chuti piva s jídlem.
Co je to ŠNYT?
Pivo šnyt není ani půllitr, ani malé pivo. Jak už psal Karel Čapek, je to taková míra, za kterou se nemusíte stydět, a přesto se příjemně zavlažíte.
V čem se skrývá kouzlo pravého šnytu?
Základ je v poctivě uvařeném českém pivu, které je točené nejmodernější technologií – pivo je nejdříve předchlazeno v pivním boxu na 7°C, a poté je výčepním odborně načepované do půllitru vychlazeného ve speciální chladící vaně také na 7°C. Tento postup zaručuje, že se k vám na stůl dostane načepované pivo v nejvyšší možné a bezkonkurenční kvalitě.
Líbí se vám koncepce ŠNYT? Hledáme partnery pro jeho rozšíření na další provozovny a lokality. Chcete zjistit více?
KONTAKTUJTE NÁS
Náš obchodní zástupce se vám obratem ozve.